• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Profil Perusahaan

Babagan Perusahaan Kita

Vector dibiayai ing taun 2004. Fokus karo produk otomasi industri kanthi hak kekayaan intelektual independen, kita bakal bisa nyedhiyakake pabrikan peralatan canggih lan menehi solusi umum kanggo para pelanggan ing segmen pasar.

Kanggo dadi panyedhiya utama produk otomotif industri lan solusi. Produk sing dikembangake kanthi independen kalebu drive servo, kontrol gerak, antarmuka mesin manungsa, motor servo, lsp.

Apa sing diwenehake

1. Servo drive & Servo motor - Range daya nutupi 0.2KW-110KW. Lan sistem servo khusus kanggo kontrol ketegangan, piso Rotary, piso Chasing, Pemotongan mati independen;

2. Kontroler gerak- Pengontrol gerakan model VA & VE, fokus ing kabeh jinis kontrol gerakan peralatan industri (Percetakan & pengepakan, Konstruksi, Plastik, CNC, Etc.);

3. Kanthi sawetara paten panemuan, paten model utilitas lan hak registrasi piranti lunak, minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.

Nduwe pusat riset lan pengembangan produk lan basis produksi dhewe, ing negara kasebut duwe sawetara kantor lan agen.

Daya saing inti kita yaiku entuk integrasi R&D produk lan aplikasi produk sing apik, lan menehi solusi sistem sing profesional lan efisien kanggo peralatan.

Budaya Perusahaan Kita

Vector bakal terus ngetutake filosofi bisnis "nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi tulus" nggawe upaya jero ing bidang otomatisasi industri, lan nggawe kaendahan kontrol gerakan minangka upaya sing ora bisa ditemtokake, ditemtokake kanggo nggawe merek nasional kanthi teknologi terkemuka, efisien manajemen, misuwur domestik lan internasional misuwur.

Nilai Inti - Fokus karo regane, Entuk pelanggan

Path Pangembangan Kita

2021 Miwiti Bisnis Luar Negeri.

2018Controller gerak jinis bis EtherCAT adhedhasar PC dipamerake.

2017Pindhah menyang Pusat R&D Kabupaten Songshanhu.

2016Tuku Pusat R&D Kabupaten Songshanhu.

2014Nggawe proyek kanggo nggawe kontrol gerak; fokus ing kontrol ketegangan lan nyedhiyakake macem-macem solusi peralatan sawise pencet.

2012Fokus ing kontrol sinkron, kontrol loop tertutup; pengontrol gerakan pra-riset.

2010Nyedhiyakake solusi kanggo peralatan ngolah logam; dadi perusahaan teknologi tinggi nasional.

2008Fokus ing kontrol gerakan nyukur ngukur elektronik sing terintegrasi ing servo drive VEC-VBF; Fokus karo solusi peralatan kanggo industri kemasan.

2006Nandur modal ing riset lan pangembangan drive servo universal; servo tujuan umum VEC-VBH dilebokake ing pasar; Fokus ing kontrol gerakan cam elektronik sing terintegrasi ing drive servo VEC-VBR.

2004Madeg ing Shenzhen lan ngembangake inverter seri VEC-V5; produk inverter diwenehake menyang Pepsi, Kingway Beer lan perusahaan liyane.

Napa Pilih Kita

1. Kanthi Paten kita dhewe

2. Fokus ing kontrol gerakan sing diajukake luwih saka 17 taun, OEM & ODM

3. CE, ROHS kanggo kabeh pasar

4. 4 kaping tes sadurunge dikirim

5. Garansi 24 wulan

6. Nyedhiyakake dhukungan teknis

7. Tim R&D profesional