• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Warta

  • Vector Won the 2020 CMCD Awards

    Vektor Menang Penghargaan CMCD 2020

    Ing KTT Aliansi Industri Motion Control China 2020, program aplikasi servo kontrol ketegangan ing mesin cetak Rotary sing dipilih dening Teknologi Vector, misuwur ing antarane para calon, lan menang aplikasi paling apik ...
    Waca liyane
  • Vector Attended the 22nd ITES in ShenZhen

    Vektor Melu ITES kaping 22 ing ShenZhen

    Nggunakake kauntungan saka angin sepi pangowahan teknologi, ngunggahake layar modern pabrik manufaktur China, Pameran Industri Internasional ITES 2021 kanthi tema "Ngumpulake Energi Potensi Sirkulasi · Promosi ing ...
    Waca liyane
  • Champion!!! Vector Wins The 3rd CIMC Sports Games

    Juara !!! Vektor Menang Game Olahraga CIMC kaping 3

    Ing musim gugur emas Oktober, musim gugur dhuwur lan seger. Game Olahraga Park "Yuezhigu. Colourful Joyful" sing dianakake CIMC Industrial Park rampung kanthi sukses tanggal 31 Oktober. Minangka salah sawijining 16 tim sing melu ...
    Waca liyane