• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890
  • Servo System<br><p>Power Covers 200W-110KW Single/Three Phase 220V/380V  Modbus / CanOpen / EtherCAT</p>

    Sistem Servo

    Tutup Power 200W-110KW Single / Three Phase 220V / 380V Modbus / CanOpen / EtherCAT

    Waca liyane
  • Motion Controller<br><p>Multi-Axis CanOpen / EtherCAT Bus type IEC61131-3 International Standard</p>

    Pengontrol Gerak

    Multi-Axis CanOpen / EtherCAT Bus jinis IEC61131-3 Standar Internasional

    Waca liyane

SOLUSI INDUSTRI

Produsen perangkat lunak konfigurasi motor servo drive Motion Controller

Babagan Vektor

  • Vector fokus ing produk otomasi industri kanthi hak kekayaan intelektual independen, layanan posisi kanggo pabrikan peralatan menengah nganti dhuwur, lan menehi solusi sakabehe kanggo para pelanggan ing segmen pasar. Komitmen dadi panyedhiya utama produk lan solusi kontrol otomatis industri. Produk sing dikembangake dhewe kalebu drive servo, kontrol gerak, antarmuka mesin Manungsa, piranti lunak konfigurasi, lsp. Kasedhiya sawetara paten penemuan, paten model utilitas lan hak registrasi piranti lunak. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional. Nduwe pusat riset lan pengembangan produk lan basis produksi dhewe, lan duwe akeh kantor lan agen ing saindenging negara. Daya saing inti Vector yaiku nggayuh kerjasama sing apik ing antarane pangembangan produk lan aplikasi produk, lan nyedhiyakake solusi sistem sing profesional lan efisien kanggo peralatan ....

https://www.vecmotioncontrol.com/company-profile/

Napa Pilih Kita

AC Servo Motor Drive CanOpen / EtherCAT Motion Controller Produsen PLC HMI

  • Quality

    Kualitas

    Tes kaping papat Produksi kaping pindho 24 jam. Tes 100% Pemeriksaan Sadurunge Kirim
  • Cetificates

    Sertifikat

    CE & ROHS, IEC / EN61800-5-1: 2007, IEC / EN61800-3: 2004 + A1, IEC61131-3 Standar Internasional
  • Manufacturer

    Pabrikan

    Luwih saka 80% buruh kanthi Pengalaman 5 taun luwih, Fokus ing Bidang Kontrol Motion luwih saka 17 taun
Apa sampeyan duwe panjaluk Driver server? Hubungi kita saiki!priksaan