• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Hubungi Kita

https://www.vecmotioncontrol.com/contact-us/
Logo

Vektor bakal terus ngetutake filosofi bisnis "nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi tulus" nggawe upaya jero babagan otomasi industri

Kantor Pusat

Kantor Pusat: Bangunan 13, Maker Town, Liuxian Avenue, Distrik Nanshan, Shenzhen.
Basis Produsen R&D: Ora. 12 Gedung, CIMC Industrial Park, Nanshan Road, 523808, Dongguan

Telpon

Pemasaran: +86 18826965975

Dhukungan: +86 0769-22235716

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita