• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

220V daya cilik 0,2KW 0,4KW Pemasok Servo Drive ekonomi kanggo Mesin Labeling

Katrangan singkat:

Teknologi Vektor. Fokus karo sistem Servo luwih saka 17 taun. 

Luwih Fleksibel, Luwih Akurat

Servo Drive + Servo Motor

Tutup daya 200W-110KW

Tunggal / Telung Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT


Detail Produk

Fitur Produk:

Teknologi Vektor. Fokus karo sistem Servo luwih saka 17 taun. 

Luwih Fleksibel, Luwih Akurat

Servo Drive + Servo Motor

Tutup daya 200W-110KW

Tunggal / Telung Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT

Lokasi, Kacepetan lan Mode Kontrol Torsi

2500 tambahan tambahan + Enkoder Hall; 2500 tambahan tambahan; 17/23 bit Tamagawa encoder absolut; 24 bit Nikon enkoder mutlak

Keterangan Produk:

Produk Servo Drive
Merek Vektor
Model No. VEC-VC-00323H-ME
Kekuwatan 0,2KW
Tegangan 220V
Tahap Telung Fase
Dirating saiki 3A
Protokol Komunikasi Modbus / CANopen / EtherCAT
Encoder 2500 tambahan tambahan + Enkoder Hall; 2500 tambahan tambahan; 17/23 bit Tamagawa encoder absolut;
24 bit Nikon enkoder mutlak

 

Detail Produk :

Jeneng Kunci

Fungsi tombol

Mode

ngalih mode, bali menyang menu sadurunge

(Nambah)

nambah nilai bit flashing saka tabung digital LED

▼ (des)

Ngurangi angka digit flashing saka tabung digital LED

(Shift)

Gerak tabung LED sing kedhep ing sisih kiwa; mriksa regane data sing dhuwur
luwih dawa saka 5 bit; Nyetel maneh; nglakokake fungsi Fn

SET  

maca / nulis angka parameter

 

Kepiye milih model Servo Drive sing cocog?

Enkoder / Garis Daya :

Aksesoris :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk