• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

CODESYS IEC61131-3 standar 0.6GHZ Motion controller EatherCAT kanthi 16 Axis kanthi Fungsi CNC

Katrangan singkat:

Kontroler seri VE nggunakake alat pemrograman CODESYS, ndhukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3


Detail Produk

Fitur Produk:

Kontroler gerakan seri VE nggunakake alat pemrograman CODESYS, ndhukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, lan gampang digunakake dening para insinyur aplikasi. Adhedhasar bis EtherCAT, sumbu kendhali gerak nganti 64; solusi one-stop, ndhukung ekspansi IO lokal, lan uga ndhukung IO sing disebar ing EtherCAT, Ethernet universal, serial; ndhukung kontrol multi-tugas wektu nyata, Lan alat simulasi canggih lan gampang digunakake; sekaligus, nggabungake blok fungsi kontrol gerakan sing akeh lan CPU sing kuat. Ngoptimalake kaendahan kontrol gerakan.

Keterangan Produk:

Produk Pengontrol Gerak
Merek Vektor
Model No. VEC-VE-MU-AN-16-CNC
Sumbu 16 Poros
Alat Panjangan KODE
Bahasa Pemrograman IEC61131-3
Unit Ekspansi Digital, Analog, Encoder, Thermocouple, Sato
Protokol Komunikasi EtherCAT

Detail Produk :

Model Kanggo milih:

VEC-VE-MU-AN-08-SMB  Frekuensi utama 0,4GHZ, kontrol operasi sumbu 8, selaras karo perpustakaan standar gerak 61131-3
VEC-VE-MU-AN-16-SMB  Frekuensi utama 0,8GHZ, kontrol operasi sumbu 16, selaras karo perpustakaan standar gerak 61131-3  
VEC-VE-MU-AN-32-SMB  Frekuensi utama 1.2GHZ, kontrol operasi sumbu 32, selaras karo perpustakaan kontrol gerak standar 61131-3  
VEC-VE-MU-AN-64-SMB  Frekuensi utama 1.6GHZ, kendhali operasi sumbu 64, selaras karo perpustakaan kontrol gerak standar 61131-3  
VEC-VE-MU-AN-08-CNC  Frekuensi utama 0.4GHZ, kontrol operasi sumbu 8, selaras karo standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerakan, kontrol CNC lan Robot lan perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-16-CNC  Frekuensi utama 0,8GHZ, kontrol operasi sumbu 16, selaras karo standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerak, kontrol CNC lan Robot lan perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-32-CNC  Frekuensi utama 1.2GHZ, kontrol operasi sumbu 32, selaras karo standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerakan, kontrol CNC lan Robot lan perpustakaan algoritma
VEC-VE-MU-AN-64-CNC  Frekuensi utama 1.6GHZ, kontrol operasi sumbu 64, selaras karo standar 61131-3, perpustakaan kontrol gerakan, kontrol CNC lan Robot lan perpustakaan algoritma  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk