• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

CODESYS 0.4GHZ Motion controller PLC kanthi jinis Axis EtherCAT Bus tanpa wates

Katrangan singkat:

Kontroler seri VE nggunakake alat pemrograman CODESYS, ndhukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3


Detail Produk

Fitur Produk:

Controller gerakan seri VE nggunakake alat pamrograman CODESYS, ndhukung 6 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, lan gampang digunakake dening para insinyur aplikasi. Adhedhasar bis EtherCAT, sumbu Unlimited, ndhukung ekspansi IO lokal, lan uga ndhukung EtherCAT- adhedhasar distribusi IO, Tanpa kontrol kontrol Motion.

Keterangan Produk:

Produk Pengontrol Gerak
Merek Vektor
Model No. VEC-VE-MU-AN-PLC
Sumbu Unlimited
Alat Panjangan KODE
Bahasa Pemrograman IEC61131-3
Unit Ekspansi IO
Protokol Komunikasi EtherCAT

 

Detail Produk :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita