• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

750watt 3000rpm 220V Modbus / CANopen / EtherCAT Servo System kanthi 23bit Absolute Encoder

Katrangan singkat:

Teknologi Vektor. Fokus karo sistem Servo luwih saka 17 taun. 

Luwih Fleksibel, Luwih Akurat

Servo Drive + Servo Motor

Tutup daya 200W-110KW

Tunggal / Telung Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT


Detail Produk

Fitur Produk:

Teknologi Vektor. Fokus karo sistem Servo luwih saka 17 taun. 

Luwih Fleksibel, Luwih Akurat

Servo Drive + Servo Motor

Tutup daya 200W-110KW

Tunggal / Telung Fase 220V / 380V

Modbus / CanOpen / EtherCAT

Lokasi, Kacepetan lan Mode Kontrol Torsi

2500 tambahan baris + Enkoder Hall; 2500 tambahan tambahan; 17/23 bit Tamagawa encoder absolut; 24 bit Nikon enkoder mutlak

Keterangan Produk:

Produk Servo Drive + Servo Motor
Merek Vektor
Model No. VEC-VC1-00623M-ME / 80ME-R7530A23-CF2
Kekuwatan 0,75KW
Tegangan 220V
Tahap Telung Fase
Kacepetan Dirating 3000 rpm
Dirating saiki 5A
Dirating Torgue 2,4 Nm
Protokol Komunikasi Modbus / CANopen / EtherCAT
Encoder 2500 tambahan tambahan + Enkoder Hall; 2500 tambahan tambahan; 17/23 bit Tamagawa encoder absolut;
24 bit Nikon enkoder mutlak

 

Detail Produk :

Kepiye milih model Servo Drive sing cocog?

Model Servo Drive:

Model Servo Motors:

Enkoder / Garis Daya :

Rincian pengepakan Servo Drive

Produk

E1 (3-6A)

E2 (7-12A)

E3 (16-27A)

C015 (32-38A)

C022 (45-60A)

Ctn Ukurane

280 * 208 * 78

280 * 208 * 112

375 * 290 * 155

440 * 296 * 288

510 * 305 * 325

Rincian kemasan Motion Controller

Produk

Gerakan VA

Expansion VA

Gerak VE

Ekspansi VE (32)

Ekspansi VE (32)

Ctn Ukurane

176 * 165 * 78

127 * 75 * 70

144 * 128 * 69

176 * 164 * 78

316 * 164 * 78

Ketentuan Pembayaran
Sampel: 100% sadurunge dikirim dening Western Union.
Pesenan Akeh: Simpenan 30%, 70% sadurunge dikirim nganggo T / T utawa Western Union.
Wektu Produksi
Pesenan cilik 3-5 dina kerja
Kapasitas produksi bisa nganti 1000 kit saben wulan.

 

Layanan Kita:

1,17 taun luwih akeh pengalaman fokus ing kontrol Motion sing diajukake, Entuk sawetara sertifikat paten ing Servo Drives lan Motion Controller;

Garansi 2,24 wulan kanggo kabeh produk utama (Servo drive + motor servo, kontrol Motion);

3. Nyengkuyung Dhukungan Teknis kanggo program utawa instalasi;

4. Layanan njero ruangan yen perlu.

 

FAQ

Q1. Kepiye cara milih model sing cocog?
A: Mangga konfirmasi syarat kanggo Power Rated, Saiki, Voltase, Torsi lan pilih model sing cocog adhedhasar dhaptar model kita;

P2. Kepiye cara nyetel sistem pamrograman?
A: Servo drive kita ndhukung protokol Komunikasi Global: Modbus / CANopen / EtherCAT, Monggo Cukup gawe program ngetutake pengalaman sampeyan;

P3. Apa kisaran listrik babagan sistem servo kita?
A: Jangkauan Tenaga Kita nutupi 0.2-110KW, tekan sarat sampeyan;

P4. Apa antarmuka umpan balik encoder sing digunakake?
A: Kita duwe sawetara antarmuka umpan balik Encoder, kayata: encoder hemat tambahan / kabel, enkoder mutlak 17-bit / 23-bit / 24-bit, encoder resolver, lsp.

 

Aksesoris :


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita