• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

MULTIPROG 3 Axis Analog / Pulse Motion Controller kanthi Ekspansi 8 IO kanggo mesin Percetakan

Katrangan singkat:

Controller gerakan seri VA nggunakake alat pemrograman MULTIPROG lan ndhukung 5 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, saengga gampang programer aplikasi diwiwiti.


Detail Produk

Fitur Produk:

Controller gerakan seri VA nggunakake alat pemrograman MULTIPROG lan ndhukung 5 basa pamrograman standar internasional IEC61131-3, saengga gampang programer aplikasi diwiwiti. Gerak kontrol iki ndhukung telung jinis antarmuka: pulsa, analog lan CanOpen kanggo ngontrol gerakan. Controller gerakan seri VA duwe 5 antarmuka hardware sumbu servo, sing bisa nganggo kontrol loop tertutup utawa kontrol semi-tertutup pulsa. solusi mandheg, ndhukung ekspansi IO lokal, Ethernet, serial; ndhukung kontrol tugas multi-wektu nyata, lan duwe alat simulasi canggih lan gampang digunakake, lan nggabungake blok fungsi kontrol gerakan sing sugih (Kalebu modul khusus kanggo industri), pangaturan parameter trep, lan kalebu kurva kacepetan nalika blok fungsi diuripake. Kurva kacepetan fungsi cam yaiku kurva S polinomial tingkat 5; siklus kontrol gerakan 6 sumbu servo (Kalebu sumbu virtual) cilik ana 500 us. Produk iki sejatine dadi pimpinan produk kontrol gerakan non-bus.

Keterangan Produk:

Produk Pengontrol Gerak
Merek Vektor
Model No. VEC-VA-MP-003-A
Sumbu 3 Poros
Alat Panjangan MULTIPROG
Bahasa Pemrograman IEC61131-3
Unit Ekspansi Ekspansi IO, Digital, Analog, PT100 pasangan Thermo, Bobot
Protokol Komunikasi Analog / Pulsa

Detail Produk :

Unit Ekspansi:

Jinis

Katrangan Fungsi

VEC-VA-EX-8IO

Input digital 8-saluran, modul output digital 8-saluran; jinis output yaiku output transistor.

EC-VA-EX-16I

Modul input digital 16-saluran.

EC-VA-EX-16O

Modul output digital 16-saluran; jinis output yaiku output transistor.

EC-VA-EX-4XA-B

4 saluran input AD, 4 saluran modul output DA; resolusi yaiku 12bit; input AD bisa diatur minangka 0-5V, 0-10V, ± 10V lan 0-20mA liwat piranti lunak; output DA bisa diatur minangka 0-5V, 0-10V, ± 10V liwat piranti lunak.

EC-VA-EX-4PT-B

Modul input PT-kabel telung arah 4 arah; kisaran suhu: -200- + 600 ℃, drive sumber arus konstan: 1mA, akurasi pangukuran: 0,1 ℃.

EC-VA-EX-4TC-B

Modul input termokopel 4-saluran; ndhukung nganti 8 jinis thermocouples, deteksi pasangan sing rusak, akurasi pangukuran: 0,1 ℃.

EC-VA-EX-2WT-B

Modul bobot 2-saluran; macem-macem nilai fitur yaiku opsional, sampling resolusi dhuwur 24bit.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk