• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
TEL: 123-456-7890

Chasing Knife servo System ing Peralatan Otomasi Konstruksi

Katrangan singkat:

Servis khusus nglereni nguber VEC-VCF ngemot fungsi kontrol pemotongan nguber otomatis. Kanthi kacepetan panganan saka bahan sing diproses, kacepetan maju tabel gergaji kanthi otomatis dikontrol.


Detail Produk

Pambuka Produk:

Servis khusus nglereni nguber VEC-VCF ngemot fungsi kontrol pemotongan nguber otomatis. Kanthi kacepetan panganan saka bahan sing diproses, kacepetan maju tabel gergaji kanthi otomatis dikontrol. Yen dawa sing wis ditemtokake, mula mlebu ing zona sinkronisasi lan ngirim sinyal pemotong kanggo diproses Sawise obyek dipotong, sinyal rampung nglereni ditanggepi, lan tabel gergaji kanthi cepet bali menyang asale kanggo nyiapake pemotongan sabanjure. Produk kasebut cocok kanggo: kabeh jinis bar, pipa, ndandani profil dawa sing diekstrusi, ngisi / injeksi lan peralatan pemrosesan khusus liyane sing kudu digarap kanthi bagean kerja.

Fitur Produk:

1. Temokake kanthi otomatis asal mekanik (metode koordinat absolut);

2. Jog maju lan mundur, wenang nemtokake asal saka mesin (cara koordinat relatif);

3. Fungsi akselerasi kurva S sing kanthi otomatis nglacak kacepetan feed garis utama

lan ngitung preload

4. Ing proses akselerasi kurva S, kompensasi torsi uga bisa digunakake kanggo nyinkronake kanthi cepet lan nyuda kesalahan nglereni;

5. Kurva papat segmen S (akselerasi / deceleration maju, akselerasi / deceleration mundur), bisa disetel kanthi individu;

6. Kenali Print Mark lan kanthi bener mbenerake dawa pemotongan;

7. Nyedhiyakake setelan Mark-Window kanggo tandha wacan kanggo nambah kemampuan pangenal Mark;

8. Fungsi manajemen pesenan, patang klompok pesenan bisa diganti dadi Karsane.

Detail Produk :

Bagean kontrol:

Kontroler gerak: VEC-VA-MP-005MA

Modul ekspansi IO: VEC-VA-EX-8IO * 1

HMI: VEC-2104X-S

Servo drive part: Driver servo daya tarik: VEC-VC-022H33D-M-CA

Sopir servo sing mlengkung: VEC-VC-02733H-ME

Servo Motor Part: Motor servo daya tarik: 200FMB-01520E33F-MF2IA 

Motor servo sing mlengkung: 180ME-4R415A33F-MF2K

Kinerja Peralatan:

Mesin bending hoop nggunakake kontroler gerakan VA minangka pengontrol, sing duwe respon lan siklus pindai sing dhuwur

Minimal yaiku 1ms, kabeh tumindak pangolahan alus, lan pengaruhe ing mesin kurang. Kontrol nggawe

Pra-pakan lan pra-tikungan bisa nyuda wektu pangolahan sing cocog. Tuladhane 200 * 200 aduk,

Pangukuran nyata bisa rampung mung 3,3 detik, tekan luwih saka 18 saben menit, lan efisiensi dibandhingake karo versi PLC - urutan 4 detik wis dikurangi sacara signifikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk